Rezervirajte romantičnu večeru ili ručak za dvoje u velebnoj kuli u utvrdi Stari grad Đurđevac

Tjedna ponuda – 26.11.-2.12.
26/11/2018
Tjedna ponuda – 4.2.-10.2.
05/02/2019

Bliži nam se Valentinovo i sigurno se već pitate kako bi ste ga ove godine mogli provesti. Kako bi svojim gostima osigurao privatnost Restoran i pivnica Stari grad izradili su posebnu ponudu za zaljubljene- od 14. do 16.02. možete za ručak ili večeru rezervirati prostor u velebnoj kuli u utvrdi Stari grad Đurđevac.

Provedite Valentinovo uz pjenušac dobrodošlice i bogatu Valentinovsku enogastronomsku ponudu u utvrdi na 1. katu po cijeni od 170,00 kuna po osobi.

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji- Interpretacijskog centara Legende o Picokima, te izložbe jednog od najvažnijih, najuspješnijih i najpopularnijih umjetnika 20. stoljeća, Marca Chagalla.

Priređena su dva posebna Valentinovska menija: MENI 1 – domaća juha sa srčekima, pileće rolice u košuljici od špeka, ljubavni njoki i povrće, mješana salata, čokoladni voćni kup i cheesecake.
MENI 2 – domaća juha sa srčekima, kupidova piramida (pljeskavica, svinjski medaljon, šampinjoni), rižoto i pečeni krumpir, mješana salata, čokoladni voćni kup i cheesecake.

Djelatnici Staroga grada za vas su pripremili i prigodan poklon.

Zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/7724460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail info@stari-grad-djurdjevac.hr.

 

Comments are closed.