Povedite Valentinovo s voljenom osobom u srednjovjekovnoj utvrdi Stari grad

Tjedna ponuda – 3.2.- 9.2.
03/02/2020
Tjedna ponuda – 10.2.- 16.2.
10/02/2020

Rezervirajte romantičnu večera/ručak za dvoje u velebnoj kuli u utvrdi Stari grad Đurđevac. Bliži nam se Valentinovo i sigurno se već pitate kako bi ste ga ove godine mogli provesti. Kako bi svojim gostima osigurao privatnost, Restoran i pivnica Stari grad izradili su posebnu ponudu za zaljubljene – od 14. do 16. veljače možete za ručak ili večeru rezervirati stol u restoranu ili prostor u velebnoj kuli u utvrdi Stari grad Đurđevac.

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji – Interpretacijskog centara Legende o Picokima, te izložbu Pijetlovi svijeta i Odbljesci- izložbu naivne umjetnosti Podravine.

Priređena su dva posebna Valentinovska menija u vrijednosti 100 kn po osobi: MENI 1 – domaća juha s kašicom, medaljoni s kremom od aceta balsamica, povrće sa žara, pole od krumpira, miješana salata, čokoladni brownies s jagodama. MENI 2 – domaća šunka s roladom od dvije vrste sira, piletina u umaku od crvenog papra i jabuke, tjestenina s koprivom, gratinirani krumpir sa sirom, miješana salata i čokoladni brownies s jagodama.

Djelatnici Staroga grada za vas su pripremili i prigodan poklon. Zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/772-4460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail info@stari-grad-djurdjevac.hr.

Comments are closed.